GDPR pro zaměstnance

Nařízení Evropského parlamentu a rady 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, (dále jen GDPR) stanovuje jednotný systém ochrany osobních údajů v rámci celé EU. Nejedná se ale v zásadě o nic nového, problematika je v České republice dlouhodobě řešena v zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

E-learningový kurz je určen zaměstnancům a vedoucím zaměstnancům pro pochopení GDPR. V jednotlivých lekcích se seznámí se základními prvky a principy. Naučí se aplikovat je pro vlastní osobní údaje tak i osobní údaje dalších zaměstnanců, zákazníků a dalších fyzických osob, se kterými příjdou do kontaktu.

Obsah:

  1. Co je GDPR.
  2. Osobní údaje.
  3. Kdy se mohou osobní údaje zpracovávat.
  4. Zásady zpracování osobních údajů.
  5. Souhlas se zpracováním osobních údajů.
  6. Práva subjektu údajů.
  7. Porušení zabezpečení osobních údajů.
  8. Pověřenec pro ochranu osobních údajů.
  9. Kodex chování.
  10. Vydávání osvědčení.
  11. Zaměstnavatel a zpracování osobních údajů.
  12. Nábor zaměstnanců a přijímací řízení.
  13. Home office.
  14. Soukromá mobilní zařízení a jejich používání na pracovišti.
  15. Sociální sítě a GDPR.
  16. Vizitky a GDPR.
  17. Pojmy a definice GDPR.
  18. Legislativa.
  19. Závěrečný test.

Certifikát o školení

Úspěšný absolvent kurzu obrží certifikát o jeho úspěšeném ukončení ve formátu pdf, elektronicky podepsaný garantem kurzu. Současně mu je certifikát zaslán na uvedenou e-mailovou adresu.
E-learningové školení GDPR pro zaměstnance - G U A R D 7, v.o.s.

Ceník
 

Školení pro jedno použití

Kurz zakoupíte, úspěšně provedete, dostanete osvědčení a tím je vše hotovo.
Cena jednoho kurzu pro jedno použití je 90,- Kč bez DPH a 109,- Kč s DPH.

Školení pro stálé použití – licence

Licence se zakupují pro jednoho zaměstnance na dobu jednoho roku včetně administrativního systému LMS (je zahrnut v ceně za zakoupení licencí). Kurzy můžete přidělovat jednotlivým zaměstnancům, sledovat a filtrovat stav, vést a přidělovat certifikáty o školení apod. Systém také rozesílá automatické výzvy k provedení kurzů.

Cena za 1 – 50 licencí je 90,- Kč bez DPH a 109,- Kč s DPH.
Cena za 51 – 100 licencí je 75,- Kč bez DPH a 91,- Kč s DPH.
Cena za 101 – 500 licencí je 65,- Kč bez DPH a 79,- Kč s DPH.
Cena za 501 – 1000 licencí je 55,- Kč bez DPH a 67,- Kč s DPH.
Cena za 1001 – 2500 licencí je 40,- Kč bez DPH a 49,- Kč s DPH.
Cena za více než 2500 licencí je 30,- Kč bez DPH a 36,- Kč s DPH.

Úpravy a přiszpůsobení kurzu

Každý kurz je možné upravit podle následující nabídky, Při dodání podkladů jsme uvedené změny schopni aplikovat téměř okamčitě cca do 30 minut.

→ Doplnit vlastní dokumentaci.Objednejte ZDE.
→ Naplnění databáze daty při použití administrativního prostředí LMS. Objednejte ZDE.
→ Vložení fotografie, videa, flash, loga, úprava textu, atd..Objednejte ZDE.

 
    e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.
 
    e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.
 
e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.


 
Zakoupit e-learning pro GDPR v e-shopu GUARD7,v.o.s. Konzultace GDPR u G U A R D 7, v.o.s.

DEMOVERZE KURZU VÍCE O GDPR



Tyto webové stránky G U A R D 7, v.o.s. používají k analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto stránky používáte, sdílíme se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Více informací. OK