GDPR pro zaměstnance

Nařízení Evropského parlamentu a rady 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, (dále jen GDPR) stanovuje jednotný systém ochrany osobních údajů v rámci celé EU. Nejedná se ale v zásadě o nic nového, problematika je v České republice dlouhodobě řešena v zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

E-learningový kurz je určen zaměstnancům a vedoucím zaměstnancům jako organizační opatření při zavádění nařízení GDPR ve firmě. V jednotlivých lekcích se seznámí se základními prvky a principy. Naučí se aplikovat je pro vlastní osobní údaje i cizí spravované osobní údaje během své pracovní činnosti.

Obsah:

  1. Co je GDPR.
  2. Osobní údaje.
  3. Zpracovávané osobní údaje zaměstnanců.
  4. Zásady zpracování osobních údajů.
  5. Zpracovávané osobní údaje.
  6. Práva subjektu údajů.
  7. Zabezpečení osobních údajů.
  8. Zaměstnavatel a zpracování osobních údajů.
  9. Používání ICT a monitorování zaměstnanců.
  10. Vydávání osvědčení.
  11. Zaměstnavatel a zpracování osobních údajů.
  12. Osobní údaje dalších fyzických osob.
  13. Porušení zabezpečení osobních údajů.
  14. Pojmy a definice GDPR.
  15. Legislativa.
  16. Závěrečný test.

Certifikát o školení

Úspěšný absolvent kurzu obrží certifikát o jeho úspěšeném ukončení ve formátu pdf, elektronicky podepsaný garantem kurzu. Současně mu je certifikát zaslán na uvedenou e-mailovou adresu.
E-learningové školení GDPR pro zaměstnance - G U A R D 7, v.o.s.

Ceník
 

Školení pro jedno použití

Kurz zakoupíte, úspěšně provedete, dostanete osvědčení a tím je vše hotovo.
Cena jednoho kurzu pro jedno použití je 90,- Kč bez DPH a 109,- Kč s DPH.

Školení pro stálé použití – licence

Licence se zakupují pro jednoho zaměstnance na dobu jednoho roku včetně administrativního systému LMS (je zahrnut v ceně za zakoupení licencí). Kurzy můžete přidělovat jednotlivým zaměstnancům, sledovat a filtrovat stav, vést a přidělovat certifikáty o školení apod. Systém také rozesílá automatické výzvy k provedení kurzů.

Cena za 1 – 50 licencí je 90,- Kč bez DPH a 109,- Kč s DPH.
Cena za 51 – 100 licencí je 75,- Kč bez DPH a 91,- Kč s DPH.
Cena za 101 – 500 licencí je 65,- Kč bez DPH a 79,- Kč s DPH.
Cena za 501 – 1000 licencí je 55,- Kč bez DPH a 67,- Kč s DPH.
Cena za 1001 – 2500 licencí je 40,- Kč bez DPH a 49,- Kč s DPH.
Cena za více než 2500 licencí je 30,- Kč bez DPH a 36,- Kč s DPH.

Úpravy a přizpůsobení kurzu

Každý kurz je možné upravit podle následující nabídky, Při dodání podkladů jsme uvedené změny schopni aplikovat téměř okamžitě cca do 30 minut.

→ Doplnit vlastní dokumentaci.Objednejte ZDE.
→ Naplnění databáze daty při použití administrativního prostředí LMS. Objednejte ZDE.
→ Vložení fotografie, videa, flash, loga, úprava textu, atd..Objednejte ZDE.

 
    e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.
 
    e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.   e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.
 
e-learning GDPR od GUARD7,v.o.s.


 
Zakoupit e-learning pro GDPR v e-shopu GUARD7,v.o.s. Konzultace GDPR u G U A R D 7, v.o.s.

DEMOVERZE KURZU VÍCE O GDPR



Tyto webové stránky G U A R D 7, v.o.s. používají k analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto stránky používáte, sdílíme se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Více informací. OK